Bakker groothandel

Broden

Voor de bakker de enige echte groothandel

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Van Arkel kent de bakker en is als groothandel gespecialiseerd binnen de branche. Dankzij  deze specialisatie hebben we ruim inzicht in de wensen van het vakgebied. Met regelmaat introduceren we in onze groothandel daarom nieuwe en geoptimaliseerde artikelen voor de bakkerij. Wij zetten alles op alles voor het perfecte bakkersproduct, ook voor uw bedrijf. U vindt de beste groothandel voor elke bakker en bakkerij in Zuid-Holland. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, en hebben een directe verbinding met de A15 en A16. Hierdoor kunnen we altijd snel de producten leveren die voor u van belang zijn.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

U bent als bakker prioriteit van onze groothandel

We zijn er trots op dat we een echte groothandel voor bakkers zijn. Onze bakkersgroothandel bestaat al tientallen jaren en is een vertrouwde naam voor verschillende bakkerijen. Ons bedrijf beschikt over de beste producten die ook uw voedingswaren naar een nieuw niveau kunnen tillen. Ook kant-en-klare bake-off producten behoren tot het uitgebreide assortiment van onze bakkersgroothandel. Van Arkel is trots op haar samenwerkingen met merken als Dolari, Royal Cone en Galatea. We kiezen deze merken met grote zorg uit en importeren ze naar onze bakkerij groothandel in Zuid-Holland.

Liefde voor brood

Wij delen uw liefde voor brood

Als groothandel voor bakkers weten we hoe belangrijk kwaliteit is voor uw bakkerij. Daarom bieden we u als professional alleen de beste grondstoffen. We leveren ook afbakbroodjes direct uit onze groothandel naar u als bakker. Deze producten zijn vaak van cruciaal belang in lunchrooms, waar weinig tijd is om brood met de hand te maken. We zijn daarom in Zuid-Holland een cruciale groothandel voor de kleinschalige bakker.

De diverse producten in onze bakkersgroothandel

De diverse producten in onze bakkersgroothandel

Het assortiment van onze bakkersgroothandel is niet gelimiteerd tot broodproducten. Zo leveren we als groothandel niet alleen  producten voor de bakkerij, maar ook onder andere ijshoorntjes en ijswafels. Deze worden volgens eigen receptuur vervaardigd met uitsluitend natuurzuivere grondstoffen. Zo zorgen we ervoor dat ook de ambachtelijke ijsbereiders de juiste basis hebben om hun ijsmixen op te kunnen presenteren. Als u uw ijsingrediënten bij onze groothandel voor bakkers inkoopt, kunt u gebruikmaken van het nieuwe assortiment van Galatea.

Diverse producten

De beste producten voor de fijnproever

Ook de gespecialiseerde bakker kan bij onze groothandel terecht voor de beste grondstoffen. Wij bieden de beste basissen; van slagroom tot suiker en bloem. Bij ons bestelt u ook de mooiste garneringen zoals vruchtenpuree, afdekgelei of chocoladecouverture. Zo zorgen we ervoor dat de patissiers en chocolatiers de mooiste luxeproducten op tafel kunnen zetten.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Kortom, onze bakkerij groothandel in Zuid-Holland staat klaar om u te helpen de lekkerste producten te vervaardigen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933.