Groothandel banketbakkerij

Broden

Wij zijn de groothandel voor úw banketbakkerij

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Van Arkel & Zn. is dé groothandel voor uw banketbakkerij en staat garant voor alleen de hoogste kwaliteit professionele grondstoffen en ingrediënten. Vanuit onze vestiging in Ridderker, vindt u alles wat u nodig heeft; van meel en suiker tot vruchtenpurees en chocoladegarneringen. Ervaar het gemak van de groothandel waarbij u in één keer alle benodigdheden voor uw banketbakkerij kunt bestellen.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De beste ingrediënten uit onze groothandel voor uw banketbakkerij

In onze bakkersgroothandel vindt u alleen de beste ingrediënten en merken die wij persoonlijk voor u uit hebben gezocht. Wij beschikken als groothandel voor de banketbakkerij over diverse zuidvruchten, decoraties, banketpasta’s en chocoladecouverture. Met de juiste basis en prachtige garneringen wordt ook uw ambachtelijke product een succes. Wij hebben een goede uitvalsbasis om u snel van uw benodigde producten te voorzien. Samen zorgen we ervoor dat de producten uit uw chocolaterie of patisserie kunnen schitteren.

Liefde voor brood

Laat uw producten ook stralen, neem contact met ons op

Van Arkel & Zn. kent een uitgebreid assortiment aan bakkerijproducten die uw ambachtelijke bedrijf naar het volgende niveau tillen. Samen met u zorgen we voor de beste selectie ingrediënten uit de groothandel die passen bij uw banketbakkerij. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.