Groothandel banketbakkerij

Broden

Wij zijn de groothandel voor úw banketbakkerij

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Van Arkel is dé groothandel voor uw banketbakkerij en staat garant voor alleen de hoogste kwaliteit professionele grondstoffen en ingrediënten. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft; van meel en suiker tot vruchtenpurees en chocoladegarneringen. Ervaar het gemak van de groothandel waarbij u in één keer alle benodigdheden voor uw banketbakkerij kunt bestellen.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De beste ingrediënten uit onze groothandel voor uw banketbakkerij

In onze bakkersgroothandel vindt u alleen de beste ingrediënten en merken die wij persoonlijk voor u uit hebben gezocht. Onze groothandel beschikt over diverse zuidvruchten, decoraties, banketpasta’s en chocoladecouverture voor de banketbakkerij. Met de juiste basis en prachtige garneringen wordt ook uw ambachtelijke product een succes. Dankzij een directe verbinding met de A15 en de A16 bij Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, leveren we uw grondstoffen altijd snel. Zo zorgen we ervoor dat de producten uit de chocolaterie en patisserie kunnen schitteren.

Liefde voor brood

Laat uw producten ook stralen, neem contact met ons op

Van Arkel kent een uitgebreid assortiment bakkerijproducten die uw ambachtelijke bedrijf naar het volgende niveau tillen. Samen met u zorgen we voor de beste selectie ingrediënten uit de groothandel die passen bij uw banketbakkerij. Neem contact met ons op en vul het contactformulier in of bel naar +31(0)10 – 4791933.