Prachtige producten voor alle smaken

Prachtige producten voor alle smaken

Van Arkel heeft allerlei producten uit de groothandel in huis voor de specialisten, waaronder de patisserie. Met onze ingrediënten zet u uw klant slechts het allerbeste voor; van de lekkerste vruchtenpurees tot de beste chocoladecouverture. Bij onze groothandel in Zuid-Holland kunt u ingrediënten bestellen van de hoogste kwaliteit voor uw patisserie. U vindt onze groothandel voor de patisserie in Ridderkerk, op het bedrijventerrein Cornelisland. Wij beschikken over een directe aansluiting met de A15 en de A16. We zijn dus altijd goed bereikbaar in Zuid-Holland en in staat de  ingrediënten die u wilt bestellen voor uw patisserie altijd snel te leveren.  

De groothandel met alles voor uw patisserie

Of het nu gaat om basisproducten, zoals slagroom, suiker of bloem, of om een goede afdekgelei met mooie garnering voor elk seizoen; bij Van Arkel in Zuid-Holland kunt u alle ingrediënten uit de bakkersgroothandel bestellen voor de patisserie en of chocolaterie. Wij zorgen er samen met u voor dat uw product kan stralen. U kunt bij onze groothandel in Zuid-Holland, naast producten voor de patisserie, ook de mooiste producten voor de banketbakkerij bestellen. Dankzij jarenlange ervaring met bakkerijproducten zijn we in staat alleen de beste producten te selecteren. Bent u op zoek naar specifieke ingrediënten voor andere specialismes? Bij ons vindt u ook alles voor de oliebollenbakkerij en ijsbereiders.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten voor de patisserie die u gaat bestellen snel en zorgvuldig geleverd worden vanuit Zuid-Holland, zodat u zelf kunt focussen op uw ambacht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. We helpen u graag het beste uit uw ambacht te halen.