Prachtige producten voor alle smaken

De groothandel voor iedere patisserie

Van Arkel & Zn. Heeft als groothandel allerlei producten en grondstoffen in huis voor de specialisten, waaronder chocolaterie en de patisserie. Met onze ingrediënten zet u uw klant slechts het allerbeste voor; van de lekkerste vruchtenpurees tot de beste chocoladecouverture. Bij ons als groothandel en leverancier voor chocolaterie in Zuid-Holland kunt u ingrediënten bestellen van de hoogste kwaliteit voor uw patisserie. U vindt onze groothandel voor het bestellen van ingrediënten en grondstoffen voor een chocolaterie of patisserie in Ridderkerk, op het bedrijventerrein Cornelisland.

De groothandel met alles voor uw patisserie

Of het nu gaat om basisproducten, zoals slagroom, suiker of bloem, of om een goede afdekgelei met mooie garnering voor elk seizoen; bij ons als leverancier kunt u alle ingrediënten en grondstoffen uit de bakkersgroothandel bestellen voor de patisserie en of chocolaterie. Wij zorgen er samen voor dat uw product straalt. U kunt bij ons als groothandel en leverancier voor chocolaterie, naast producten en grondstoffen voor de patisserie, ook de mooiste ingrediënten voor de banketbakkerij bestellen. Dankzij jarenlange ervaring met bakkerijproducten zijn we in staat alleen de beste producten te selecteren. Bent u op zoek naar specifieke ingrediënten voor andere specialismes? Bij ons vindt u ook alles voor bijvoorbeeld de oliebollenbakkerij.

Neem contact met ons op voor informatie over de grondstoffen

Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten en grondstoffen voor de patisserie die u gaat bestellen snel en zorgvuldig geleverd worden, zodat u zelf kunt focussen op uw ambacht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. We helpen als leverancier voor chocolaterie en patisserie u graag om het beste uit uw ambacht te halen.