Voor de ambachtelijke bakkerij

Voor de ambachtelijke bakkerij

Vroeger was brood veel lekkerder…

Als groothandel in grondstoffen en bake-off producten heeft van Arkel de beste ingrediënten op voorraad voor de professionele ambachtelijke bakker.
Daarnaast hebben we een groot assortiment aan écht ambachtelijke broden, gebakken volgens traditioneel recept. Brood zoals vroeger. Gebakken met desem en natuurlijke grondstoffen. Want een unieke smaak begint natuurlijk met de allerbeste ingrediënten. Dat is dan ook het uitgangspunt voor een nieuw productieproces, waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst en vervolgens gebakken wordt op natuursteen. Dán krijgt u brood, dat smaakt zoals de Franse bakker het ooit bedoeld had. Het huidige assortiment bestaat uit: kleinbrood, batards en stokbroden. Op onze nieuwe website vindt u alle informatie over dit bijzondere brood.

Groot gevarieerd assortiment

Of u nu op zoek bent naar zuidvruchten, meel, poeders, likeuren, decoraties, noten, kruiden, ijsmixen, banketpasta’s of chocoladegarneringen. Wij leveren
u alle ingrediënten, stuk voor stuk in topkwaliteit! En uiteraard scherp geprijsd. Het complete assortiment van van Arkel is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de voorraad van menig ambachtelijke bakker. En terecht, want deze producten staan garant voor wat met recht ‘lekker’ mag heten.

Baguette

Batard

Bakkerij diversen

Meel