Wij zijn de beste groothandel in bake-off-producten

Wij zijn de beste groothandel in bake-off-producten

Als groothandel en leverancier in grondstoffen en bake-off-producten voor een bakkerij heeft Van Arkel & Zn. uit Ridderkerk de beste ingrediënten op voorraad. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment en ontdek hoe de bake-off-producten uit onze groothandel uw onderneming naar het volgende niveau tillen.

Proef de smaak van echt brood van onze groothandel in bake-off-producten

Daarnaast hebben we als groothandel en leverancier van bake-off-producten voor de bakkerij een groot assortiment aan écht ambachtelijke broden, gebakken volgens traditioneel recept. Brood zoals vroeger, gebakken met desem en natuurlijke grondstoffen. Want een unieke smaak begint natuurlijk met de allerbeste ingrediënten. Dat is dan ook het uitgangspunt voor een nieuw productieproces, waarbij het brooddeeg gemiddeld 24 uur rijst en vervolgens gebakken wordt op natuursteen. Dan krijgt u brood dat smaakt zoals de Franse bakker het ooit bedoeld had. Wij zijn als leverancier trots op de kwaliteit van onze bake-off-producten voor de bakkerij en blijven deze constant verbeteren. Het huidige assortiment bestaat uit: klein brood, batards en stokbroden. Bij ons vindt u alle informatie over dit bijzondere brood.

Groot gevarieerd assortiment in onze groothandel in bake-off-producten

Of u nu op zoek bent naar zuidvruchten, meel, poeders, likeuren, decoraties, noten, kruiden, ijsmixen, banketpasta’s of chocoladegarneringen; wij leveren u alle ingrediënten, stuk voor stuk in topkwaliteit en uiteraard scherp geprijsd! Het complete assortiment van Van Arkel & Zn. is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de voorraad van menig ambachtelijke bakker, lunchroom of hotel. Wij leveren dus niet alleen bake-of-producten aan een bakkerij, maar voorzien u ook van ingrediënten voor ijs of andere benodigdheden als u dit wenst.

Neem contact met ons op voor onze bake-of-producten

Wij zijn úw leverancier van bake-off-producten en staan garant voor de hoogste kwaliteit producten voor uw bakkerij. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor bake-off-producten uit de bakkersgroothandel voor uw onderneming. Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)10 – 4791933 voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen.

Baguette

Batard

Bakkerij diversen

Meel