Alleen de allerbeste grondstoffen

Uw oliebollen met ons als grondstofleverancier

Bak de lekkerste oliebollen met Van Arkel & Zn. als de grondstofleverancier voor uw oliebollenbakkerij. U vindt in ons assortiment mooie en kleine geschoonde rozijnen en krenten, de beste soorten patent en natuurlijk de beste olie soorten die er zijn. Zo bieden wij u als grondstofleverancier de beste ingrediënten voor uw oliebollen aan. Bij ons hoeft u ook niet lang van te voren te bestellen, zo garanderen we de versheid van onze producten. We zijn als grondstofleverancier voor oliebollen uitstekend bereikbaar. U vindt ons bedrijf op het nieuwe bedrijventerrein Cornelisland, in Ridderkerk.

Voor oliebollen zijn wij dé grondstofleverancier met een compleet assortiment

Wij zijn niet alleen leverancier van ingrediënten voor oliebollen, ook voor verpakkingen voor oliebollen bent u bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over verschillende maten zakken, inschuivers en servetten. Ook vindt u bij ons als leverancier coating voor de heerlijkste wafels of mooie marsepeinen strips als ingrediënten voor luxe gevulde bollen. Deze producten komen tevens van pas in de banketbakkerij. Alles wat de ambachtelijke oliebollenbakkerij nodig heeft, kunnen wij u als grondstofleverancier voor oliebollen leveren. Wij zijn gespecialiseerd in bakkerijproducten en weten wat u nodig heeft om een fantastisch product aan de klant aan te kunnen bieden.

Bak de lekkerste oliebollen met onze ingrediënten

Onze bakkersgroothandel is dus uw ideale leverancier van ingrediënten voor oliebollen. Bij ons vindt u alle producten op één plek. Van Arkel & Zn. is niet alleen een grondstofleverancier voor oliebollen, maar een levert ingrediënten voor de gehele bakkerij. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 – 4791933 of het contactformulier in te vullen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Oliebollenbakkerij – meel

Oliebollenbakkerij – ingredienten

Oliebollenbakkerij – olie

Oliebollenbakkerij – vulling

Oliebollenbakkerij – decoratie

Oliebollenbakkerij – halffabrikaten

Oliebollenbakkerij – zuivel / gist

Oliebollenbakkerij – verpakkingen / non-food

Oliebollenbakkerij – diversen / non-food