Groothandel bakkerijproducten

Broden

Groothandel in bakkerijproducten

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Van Arkel & Zn. is dé groothandel voor bakkerijproducten voor uw bedrijf. Als groothandel in bakkerijbenodigdheden hebben wij de beste producten in huis die de smaak van uw product compleet maken. Onze groothandel beschikt over een ruim assortiment grondstoffen en bakkerijbenodigdheden, maar ook afbakproducten behoren tot onze voorraad voor uw bakkerij. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk. Onze groothandel in bakkerijproducten is altijd goed bereikbaar voor de bakker die grondstoffen wil bestellen of inkopen.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De groothandel met de lekkerste bakkerijproducten

Wij zijn dé leverancier en groothandel van grondstoffen voor de bakkerij waar een bakker deze eenvoudig kan bestellen/inkopen. Onze bakkersgroothandel beschikt over een ruim assortiment bakkerijbenodigdheden. Van zuidvruchten, meel, decoraties en garneringen tot kant en klare bake-off producten; Onze groothandel in bakkerijproducten en bakkerijbenodigdheden heeft het allemaal in huis en al onze artikelen zijn van topkwaliteit. Hiermee zijn wij vaste leverancier voor een brede groep bedrijven binnen het vakgebied. Verschillende bakkerijen, maar ook lunchrooms, ijsbereiders en chocolatiers vinden al jaren hun weg naar onze groothandel in bakkerijbenodigdheden. Neem een kijkje in ons assortiment aan bakkerijproducten om te zien welke grondstoffen u als bakker bij ons kunt bestellen en inkopen.

Liefde voor brood

Wij delen uw liefde voor brood

Als leverancier in grondstoffen voor een bakkerij en bakkerijbenodigdheden houden we van brood en deze liefde delen we graag. Brood is natuurlijk waar het allemaal begint. Onze groothandel in grondstoffen is dé leverancier voor uw bakkerij en levert kant-en-klare afbakproducten van premium kwaliteit aan iedere bakker die deze grondstoffen wilt inkopen/bestellen. Met onze producten bakt u eenvoudig grote aantallen heerlijke broden en afbakbroodjes af voor uw klanten. Dit is bijvoorbeeld handig voor lunchrooms in Zuid-Holland die weinig tijd hebben en niet al hun brood met de hand kunnen bakken.

Wij zijn er ook voor de fijnproevers

Ervaar de rijke smaak van verfijnde producten met behulp van de diverse speciale bakkerijbenodigdheden van ons bedrijf. Van Arkel & Zn. is als leverancier en groothandel voor de bakkerij ook gespecialiseerd in grondstoffen voor de patisserie en chocolaterie. Wij leveren zowel basisartikelen als garneringen in de vorm van vruchtenpuree of chocoladecouverture. Daarbij leveren we als groothandel ook bakkerijproducten aan oliebollenbakkerijen. U kunt bij ons terecht voor rozijnen en krenten, verschillende soorten patent en de beste olie. Heeft u niet alleen bakkerijproducten nodig uit de groothandel maar ook verpakkingen? Het bestellen en inkopen van onze grondstoffen doet u eenvoudig vanuit ons uitgebreide assortiment.

Diverse producten

Neem contact met ons op voor het bestellen van grondstoffen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u als bakker advies nodig bij het inkopen of bestellen van grondstoffen? Als groothandel in de grondstoffen voor een bakkerij kijken wij graag met u mee naar het mooiste product voor uw onderneming. Neem via ons contactformulier contact met ons op of bel naar +31(0)10 – 4791933. We kijken ernaar uit een mooi product met u neer te zetten.