Breed programma ijsbiscuits en ijsmixen

Leverancier van ingrediënten voor ijs

Van Arkel & Zn. Is dé leverancier ingrediënten voor ijs van hoge kwaliteit. U rekent op de kwaliteit van de merken: Mobex, Dolari, La Gusto Bio en Royal Cone. Onze groothandel levert alle specialistische ingrediënten voor uw ijscreaties. Deze huismerken staan met een breed programma ijsbiscuits en ijsmixen in de Benelux garant voor een perfecte smaak. Bij ons als leverancier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw beroep als ambachtelijke ijsbereider op één plaats die ook nog eens goed bereikbaar is. Wij zijn gehuisvest in Ridderkerk, waar wij een directe verbinding naar de snelweg hebben.

Als leverancier van ingrediënten voor ijs gebruiken we uitsluiten natuurzuivere producten

Ook voor ijsbiscuits bent u bij onze bakkersgroothandel aan het goede adres. Wij zijn leverancier van zowel ijshoorntjes als wafels en diverse ingrediënten voor uw ijs als ambachtelijke ijsbereider. De gerolde hoorns en heerlijke wafels worden nog altijd volgens eigen receptuur vervaardigd met uitsluitend natuurzuivere grondstoffen voor een uitmuntend assortiment in wafels!

Nieuw in het assortiment: Galatea

Naast de alom bekende producten is Van Arkel & Zn. nu ook leverancier van de exclusieve ingrediënten en producten voor ijs van Galatea Gelato uit Italië en die wilt u als ambachtelijke ijsbereider natuurlijk niet missen. Galatea werkt en denkt met respect voor mensen en natuur. Alle ingrediënten worden duidelijk vermeld door een Clean Label, waarbij geen palmolie en gemodificeerde emulgators worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk geheel biologische of veganistische ijsproducten te vervaardigen. Smurfen ijs (Spiruli) wordt geproduceerd met alleen echte natuurlijke kleurstoffen. Als aanvulling op dit assortiment produceert Galatea ook biologische basisgrondstoffen, worden ze gecontroleerd door ICEA en zijn ze volledig gecertificeerd. Ook met haar veganistisch assortiment wordt Galatea gecontroleerd door ICEA en is ook hiervoor gecertificeerd.

Bezoek de website van Galatea

Bestel bij ons de ingrediënten voor uw ijs

Wij hebben alles in huis om van uw ijs een daverend succes te maken. Dankzij onze specialisatie in brood en banket kunnen we topkwaliteit van ijshoorntjes en wafels garanderen. Wij zijn dus niet alleen uw leverancier in ingrediënten voor ijs, maar voor alle producten die u nodig heeft als ambachtelijke ijsbereider. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf door te bellen naar +31(0)10 – 4791933 of het contactformulier in te vullen.

Mobex

Royal Cone