Breed programma ijsbiscuits en ijsmixen

Breed programma ijsbiscuits en ijsmixen

Voor de ambachtelijke ijsbereiders is Van Arkel de leverancier van de gebruikelijke ingrediënten en producten van de eigen, vertrouwde topmerken voor ijs: Mobex, Dolari, La Gusto Bio en Royal Cone. Onze groothandel levert alle specialistische ingrediënten voor uw ijscreaties. Deze huismerken staan met een breed programma ijsbiscuits en ijsmixen in de Benelux garant voor een perfecte smaak. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft op één plaats die ook nog eens goed bereikbaar is. Wij zijn gehuisvest in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, en hebben een directe verbinding met de A15 en A16.

Uitsluitend natuurzuivere grondstoffen

Ook voor ijsbiscuits bent u bij onze bakkersgroothandel aan het goede adres. Wij zijn leverancier van zowel ijshoorntjes als wafels en diverse ingrediënten voor uw ijs. De gerolde hoorns en wafels worden nog altijd volgens eigen receptuur vervaardigd met uitsluitend natuurzuivere grondstoffen, voor een uitmuntend assortiment in wafels!

Nieuw in het assortiment: Galatea

Naast de alom bekende producten is Van Arkel nu ook leverancier van de exclusieve ingrediënten en producten voor ijs van Galatea Gelato uit Italië. Galatea werkt en denkt met respect voor mensen en natuur. Alle ingrediënten worden duidelijk vermeld door een Clean Label, waarbij geen palmolie en gemodificeerde emulgators worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk geheel biologische of veganistische ijsproducten te vervaardigen. De basisgrondstoffen en pasta’s van dit familiebedrijf zijn gegarandeerd geproduceerd zonder toevoegingen van kleur- of smaakstoffen en bevatten geen palmolie. Smurfen ijs (Spiruli) wordt geproduceerd met alleen echte natuurlijke kleurstoffen. Als aanvulling op dit assortiment produceert Galatea ook biologische basisgrondstoffen, worden ze gecontroleerd door ICEA en zijn ze volledig gecertificeerd. Ook met haar veganistisch assortiment wordt Galatea gecontroleerd door ICEA en is ook hiervoor gecertificeerd.

Bezoek de website van Galatea

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Onze groothandel heeft alles in huis om van uw ijs een daverend succes te maken. Dankzij onze specialisatie in brood en banket kunnen we topkwaliteit van ijshoorntjes en wafels garanderen. Wij zijn uw leverancier van ingrediënten voor ijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf door te bellen naar +31(0)10 – 4791933 of het contactformulier in te vullen.

Mobex

Royal Cone