Voor de ambachtelijke ijsbereider

Voor de ambachtelijke ijsbereider

Breed programma ijsbiscuits en ijsmixen

Voor de ambachtelijke ijsbereiders levert van Arkel naast de gebruikelijke producten van de eigen, vertrouwde topmerken: Mobex, Dolari, La Gusto Bio en Royal Cone, alle specialistische ingrediënten voor uw ijscreaties. Deze huismerken staan met een breed programma ijsbiscuits en ijsmixen in de Benelux garant voor een perfecte smaak.

Uitsluitend natuurzuivere grondstoffen

Ook voor ijsbiscuits bent u bij ons aan het goede adres. De gerolde hoorns en wafels worden nog altijd volgens eigen receptuur vervaardigd met uitsluitend natuurzuivere grondstoffen, voor een uitmuntend assortiment in wafels!

Nieuw in het assortiment: Galatea

Naast de alom bekende producten brengt van Arkel nu ook de exclusieve producten van Galatea Gelato uit Italië. Galatea werkt en denkt met respect voor mensen en natuur. Alle ingrediënten worden duidelijk vermeld door een Clean Label, waarbij geen palmolie en gemodificeerde emulgators worden gebruikt. Dit maakt het u mogelijk geheel biologische of veganistische ijsproducten te vervaardigen.De basisgrondstoffen en pasta’s van dit familiebedrijf zijn gegarandeerd geproduceerd zonder toevoegingen van kleur- of smaakstoffen en bevatten geen palmolie. Smurfen ijs (Spiruli) wordt geproduceerd met alleen echte natuurlijke kleurstoffen. Als aanvulling op dit assortiment produceert Galatea ook Biologische basisgrondstoffen en wordt gecontroleerd door ICEA en is volledig gecertificeerd. Ook met haar Veganistisch assortiment wordt Galatea gecontroleerd door ICEA en is ook hiervoor gecertificeerd.

Bezoek de website van Galatea

Mobex

Royal Cone