Groothandel brood

Broden

De groothandel in brood met oog voor kwaliteit

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

In onze groothandel vindt u de beste grondstoffen voor brood van topkwaliteit. Het team van Van Arkel & Zn. kent bakkers en snapt dat u alleen de allerbeste ingrediënten in huis wilt halen. Onze groothandel heeft het allemaal; van grondstoffen tot kant-en-klaar brood. Daarom zijn we niet meer weg te denken uit de voorraad van menig ambachtelijke bakker. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en zijn de ideale leverancier van en voor brood in de regio.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

Bij onze groothandel vindt u alles wat nodig is voor brood

Wij zijn leverancier van alle ingrediënten en grondstoffen die u nodig heeft voor het bakken van heerlijk en ambachtelijk brood. Van meel tot noten en vruchten; bij ons als groothandel in brood, vindt u het allemaal. We zijn ook leverancier van kant-en-klaar brood. Bij ons koopt u de lekkerste bake-off artikelen. Deze zijn gebakken volgens traditioneel recept en met natuurlijke grondstoffen. We blijven ons als leverancier van brood constant verder ontwikkelen en hebben nu een nieuw productieproces ingevoerd. Ons brooddeeg rijst hierbij gemiddeld 24 uur en wordt dan gebakken op natuursteen. Zo is een heerlijke, authentieke smaak gegarandeerd. Dit brood is een perfecte optie voor de horeca en lunchrooms waar vaak de tijd ontbreekt om zelf brood te maken.

Liefde voor brood

Schakel ons in, dan helpen wij u professionele kwaliteit te leveren

Wij zijn dé leverancier en groothandel voor alles wat de ambachtelijke bakker nodig heeft voor het bakken van brood. Bent u benieuwd naar wat onze groothandel voor de bakker voor uw onderneming kan betekenen? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of bel ons op +31(0)10 – 4791933. We helpen u graag bij het vinden van het product dat uw brood naar het volgende professionele niveau kan tillen.