Groothandel brood

Broden

De groothandel in brood met oog voor kwaliteit

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

In onze groothandel vindt u de beste grondstoffen van topkwaliteit die ervoor zorgen dat uw brood altijd perfect wordt gebakken. Van Arkel kent de bakkers en snapt dat u alleen de allerbeste ingrediënten in huis wil halen. Onze groothandel heeft het allemaal; van grondstoffen tot kant-en-klaar brood. Daarom zijn we niet meer weg te denken uit de voorraad van menig ambachtelijke bakker. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, en hebben een directe aansluiting met de A15 en de A16 waardoor we altijd makkelijk en snel aan u leveren.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De groothandel die alles heeft om af te bakken, van grondstof tot brood

Wij zijn leverancier van alle ingrediënten en grondstoffen die u nodig heeft voor het bakken van heerlijke, ambachtelijke broden. Van meel tot noten en vruchten; Van Arkel heeft het in huis. We zijn ook leverancier van kant-en-klaar brood. Bij ons koopt u de lekkerste bake-off artikelen. Deze zijn gebakken volgens traditioneel recept en met natuurlijke grondstoffen. We blijven ons als leverancier van brood constant verder ontwikkelen en hebben nu een nieuw productieproces ingevoerd. Ons brooddeeg rijst hierbij gemiddeld 24 uur en wordt dan gebakken op natuursteen. Zo is een heerlijke, authentieke smaak gegarandeerd. Dit brood uit onze bakkersgroothandel is een perfecte optie voor de horeca en lunchrooms waar vaak de tijd ontbreekt om zelf brood te maken.

Liefde voor brood

Schakel ons in, dan helpen wij u professionele kwaliteit te leveren

Wij zijn dé leverancier en groothandel voor alles wat de ambachtelijke bakker nodig heeft voor het bakken van brood. Bent u benieuwd naar wat ons bedrijf we voor uw onderneming kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of bel ons op +31(0)10 – 4791933. We helpen u graag bij het vinden van het product dat uw brood naar het volgende professionele niveau kan tillen.