Leverancier lunchroom Zuid-Holland

Broden

Wij zijn de leverancier voor uw lunchroom in Zuid-Holland

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Wij bieden u als leverancier voor uw lunchroom in Zuid-Holland diverse producten aan. Ons bedrijf is gevestigd in Ridderkerk en daardoor bekend met de omgeving. Bovendien zijn wij vaste leverancier van diverse horecagelegenheden waardoor we weten welke producten bij u passen. Kies daarom voor Van Arkel & Zn. als leverancier voor uw lunchroom.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De producten van de leverancier voor uw lunchroom

Als leverancier bieden wij uiteenlopende producten aan voor uw lunchroom. We snappen dat u weinig tijd heeft om zelf brood te maken, daarom bieden de bake-off-producten uit onze bakkersgroothandel een oplossing. U bestelt bij ons namelijk gemakkelijk kant-en-klare afbakbroodjes en broden. Onze broden bieden de ideale basis aan voor elk lunchgerecht. De broden hebben altijd een heerlijke, authentieke smaak en worden met veel zorg voor u bereid. Daarnaast zorgen wij als leverancier voor verse ingrediënten die de gerechten in uw lunchroom helemaal af maken. Onze verse kruiden, noten en vruchten maken uw gerecht compleet. Ook kunt u bij ons terecht voor ijshoorntjes, deze zijn ideaal voor desserts.

Liefde voor brood

Maak gebruik van ons aanbod voor lunchrooms

Kortom, wij zijn dé leverancier in de regio voor uw lunchroom. We denken graag met u mee over welke producten aansluiten op uw wensen en menukaart. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 – 4791933 of het contactformulier in te vullen. Dan gaan we om de tafel om onze samenwerking goed van start te gaan.