Leverancier lunchroom Zuid-Holland

Broden

Wij zijn de leverancier voor uw lunchroom in Zuid-Holland

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Wij bieden u als leverancier voor uw lunchroom in Zuid-Holland diverse producten aan. U kunt bij ons kant-en-klare broden en broodjes bestellen, maar ook verse ingrediënten om zelf fantastische gerechten op tafel te kunnen zetten. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, en daardoor bekend met de omgeving. Bovendien zijn wij vaste leverancier van diverse horecagelegenheden waardoor we weten welke producten bij u passen. Kies daarom voor Van Arkel als leverancier voor uw lunchroom in Zuid-Holland.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De producten van de leverancier voor uw lunchroom in Zuid-Holland

Wij bieden diverse producten aan voor lunchrooms. U kunt bij ons kant-en-klare afbakbroodjes en broden bestellen die u alleen maar af hoeft te bakken. We snappen dat u weinig tijd heeft om zelf brood te maken, daarom bieden de bake-off-producten uit onze bakkersgroothandel een oplossing. Onze broden bieden de ideale basis voor elk lunchgerecht. De broden hebben altijd een heerlijke, authentieke smaak en worden met veel zorg voor u bereid. Daarnaast vindt u bij ons verse ingrediënten die de gerechten in uw lunchroom helemaal af maken. Onze verse kruiden, noten en vruchten maken uw gerecht compleet. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ijshoorntjes, deze zijn ideaal voor desserts.

Liefde voor brood

Neem contact met ons op en plaats uw bestelling

Kortom, wij zijn dé leverancier in Zuid-Holland voor uw lunchroom. We denken graag met u mee over welke producten aansluiten op uw wensen en menukaart. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 – 4791933 of het contactformulier in te vullen. We horen graag van u.