Groothandel afbakbroodjes

Broden

De groothandel met de beste afbakbroodjes

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Onze groothandel is dé leverancier van afbakbroodjes en ingrediënten voor afbakbrood voor de horeca. Als u weinig tijd heeft om zelf brood te bakken of deze kennis onder uw personeel ontbreekt, kunt u gebruik maken van ons assortiment. Het team van Van Arkel & Zn. levert alleen de hoogste kwaliteit afbakbroodjes. Onze groothandel is gevestigd in Ridderkerk waar vanuit we snel en gemakkelijk uw afbakbroodjes en de ingrediënten voor uw afbakbrood kunnen leveren.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

Uw groothandel voor het gemak van afbakbroodjes

Afbakproducten bieden een uitkomst voor de horeca. Diverse horecagelegenheden en lunchrooms kunnen veel tijd besparen door afbakbroodjes of ingrediënten voor afbakbrood te bestellen bij onze groothandel. Wij leveren alle ingrediënten die u nodig heeft om goede maaltijden te verzorgen. We zijn al tientallen jaren een gespecialiseerde groothandel in brood. U rekent bij onze groothandel op alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten voor afbakbrood.

Wij gaan verder dan alleen brood

Wat onze bakkersgroothandel uniek maakt, is het grote assortiment aan ingrediënten voor afbakbrood in de groothandel. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in brood, maar beschikken over een ruim assortiment kant-en-klare producten. Naast alle ingrediënten voor afbakbrood, vindt u bij onze groothandel ook:

Zo komt iedere bakker bij ons terecht voor de benodigde ingrediënten of producten.

Liefde voor brood

Neem contact met ons op voor professionele kwaliteit afbakbroden

Wij helpen u graag om uw voorraad ingrediënten voor afbakbrood vanuit onze groothandel aan te vullen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. We helpen u als groothandel graag aan de heerlijkste afbakbroodjes.