Groothandel afbakbroodjes

Broden

De groothandel met de beste afbakbroodjes

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

Onze groothandel is dé leverancier van afbakbroodjes en ingrediënten voor afbakbrood voor de horeca. Als u weinig tijd heeft om zelf brood te bakken of deze kennis onder uw personeel ontbreekt, kunt u gebruikmaken van ons assortiment. De Van Arkel groothandel levert alleen de hoogste kwaliteit afbakbroodjes. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, en hebben een directe aansluiting op de A15 en de A16. Dit maakt het mogelijk voor onze groothandel om uw afbakbroodjes en de ingrediënten voor uw afbakbrood snel te leveren zodat u niet zonder komt te zitten.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

Uw groothandel voor het gemak van afbakbroodjes

Bake-off-producten bieden een uitkomst voor de horeca. Hotels, brasseries, lunchrooms en croissanteries kunnen veel tijd besparen door hun brood af te bakken. Onze bakkersgroothandel levert alle ingrediënten die nodig zijn voor afbakbrood en beschikt ook over een assortiment kant-en-klare afbakbroodjes. Wij zijn al tientallen jaren een gespecialiseerde groothandel in brood. Daarom kunt u bij onze groothandel rekenen op alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten voor afbakbrood.

Wij gaan verder dan alleen brood

Wat Van Arkel uniek maakt, is het grote assortiment aan ingrediënten voor afbakbrood in de groothandel. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in brood, maar beschikken over een ruim assortiment kant-en-klare producten. U kunt bij ons ook producten vinden voor de patisserie en chocolaterie. Verder helpen wij ook al tientallen jaren ijsbereiders door het leveren van de lekkerste ijshoorntjes en wafels die hun heerlijke ijs laten schitteren.

Liefde voor brood

Neem contact met ons op voor professionele kwaliteit afbakbroden

Wij helpen u graag om uw producten met de ingrediënten voor afbakbrood uit onze groothandel aan te vullen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. We helpen u graag.