IJshoorntjes groothandel

De lekkerste ijshoorntjes uit onze groothandel

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

U vindt de allerlekkerste ijshoorntjes bij de groothandel van Van Arkel & Zn. in Zuid-Holland. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk. Wij werken al tientallen jaren samen met ijsbereiders en kennen de markt, waardoor we garant staan voor alleen de hoogste kwaliteit. Bij ons vindt u een selectie huismerken die helpen de perfecte balans van smaken voor uw ijs te creëren. Onze biscuits worden volgens eigen receptuur bereidt met alleen natuurzuivere grondstoffen. Maak uw ijs compleet met een van de ijshoorntjes of uit onze groothandel.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

IJshoorntjes uit onze groothandel

Maak uw keuze uit een van de ijshoorntjes of wafels uit het uitgebreide assortiment van dé bakkersgroothandel uit de regio. Dankzij onze kennis van bakkerijproducten garanderen we een unieke en heerlijke smaak. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze professionele producten. We werken al vele jaren samen met verschillende ijsbereiders die bij ons niet alleen ijshoorntjes, maar ook heerlijke ijsmixen kunnen vinden. Dankzij een nieuwe samenwerking met Galatea vindt u bij ons nu ook geheel biologische of veganistische ijsproducten. Deze grondstoffen zijn geproduceerd zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen en bevatten geen palmolie. Hierdoor kan elke klant zorgeloos genieten van uw heerlijke ijs.

Neem contact met ons op en plaats uw bestelling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze groothandel? Neem dan contact op met onze groothandel in ijshoorntjes door te bellen naar +31(0)10 – 4791933 of het online contactformulier in te vullen. We denken graag met u mee over het perfecte product dat uw ambacht aanvult en een heerlijke smaak garandeert.