Wafels groothandel

De lekkerste wafels uit onze groothandel

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

U vindt als ambachtelijke ijsbereider de heerlijkste wafels in onze groothandel. Van Arkel is gespecialiseerd in broodproducten en weet daarom ook ijswafels een heerlijke, authentieke smaak te geven. Naast wafels levert onze groothandel ook gerolde ijshoorntjes. Al onze producten worden volgens eigen receptuur en met uitsluitend natuurzuivere grondstoffen voor u bereid. U vindt ons in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam, op het nieuwe bedrijventerrein Cornelisland.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De knapperige wafels uit onze groothandel maken uw ijsje compleet

Van Arkel is de groothandel met de lekkerste wafels. U vindt bij ons diverse ronde wafels en slagroomwafels die ieder ijsje compleet maken. Met een mooie slagroomwafel krijgt elk ijsje een luxe uitstraling. Daarnaast biedt ons bedrijf u een divers assortiment aan ijshoorntjes. Dankzij onze specialisatie in brood en bakkerijproducten weten wij hoe we de lekkerste wafels en hoorntjes moeten bereiden. Een goed hoorntje biedt de ideale basis voor een heerlijk ijsje. Onze hoorntjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en aantallen. Deze kunt u aanvullen met een van onze ijsmixen om als ijsbereider heerlijke ijsjes te kunnen creëren.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

U vind bij onze bakkersgroothandel de lekkerste ijswafels. Wilt u ook uw ijsjes compleet maken met een heerlijke wafel van Van Arkel? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en beantwoorden graag uw vragen.