Wafels groothandel

De lekkerste wafels uit onze groothandel

Goed bereikbaar
Diverse specialismes
Kant-en-klare producten

U vindt als ambachtelijke ijsbereider de heerlijkste wafels in onze groothandel. Het team van Van Arkel & Zn. is gespecialiseerd in broodproducten en weet daarom ook ijswafels een heerlijke, authentieke smaak te geven. Al onze producten worden volgens eigen receptuur en met uitsluitend natuurzuivere grondstoffen voor u bereid. U vindt ons in Ridderkerk, op het bedrijventerrein Cornelisland.

Ook genieten van ons geperfectioneerd bakkers product?

De knapperige wafels uit onze groothandel maken uw ijsje compleet

Wij zijn de groothandel met de lekkerste wafels. U vindt bij ons diverse ronde wafels en slagroomwafels die ieder ijsje compleet maken. Met een mooie slagroomwafel krijgt elk ijsje een luxe uitstraling. Daarnaast bieden wij u een divers assortiment aan ijshoorntjes aan. Dankzij onze specialisatie in brood en bakkerijproducten weten wij hoe we de lekkerste wafels en hoorntjes moeten bereiden. Een goed hoorntje biedt de ideale basis voor een heerlijk ijsje. Onze hoorntjes en wafels zijn bij onze groothandel verkrijgbaar in verschillende afmetingen en aantallen. Deze kunt u aanvullen met een van onze ijsmixen om als vakkundig ijsbereider heerlijke ijsjes te kunnen creëren.

Bestel vandaag nog de wafels voor uw zaak

U vind bij onze bakkersgroothandel de lekkerste ijswafels. Wilt u ook uw ijsjes compleet maken met een heerlijke wafel van Van Arkel & Zn.? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)10 – 4791933. We geven graag antwoord op al uw vragen over onze mogelijkheden.